top of page

Covid - 19 ohjeistus


Tärkeää tietoa harjoitteluun ja rajoitteisiin.


Nyrkkeilyakatemia avaa ovensa 11.1.2021.


Uudenmaan alueella rajoitukset jatkuvat 31.1.2021 saakka joten joudumme ottamaan käyttöön rajoituksia myös harjoittelussa.


Harjoittelija määrät:

Joudumme rajaamaan harjoituksissa harrastaja määrää 9 henkilöön + valmentaja.


Ilmoittautuminen harjoituksiin:

Ilmoittautuminen harjoituksiin tapahtuu uuden Suomisport seurapalvelun kautta.

Suosittelemme latamaan puhelimeen Suomisport mobiilisovelluksen. Sieltä löytyy rajoituksien ajan kaikki harjoitukset ja voit ilmoittautua niihin mukaan.

Emme pysty tällä hetkellä rajaamaan ilmoittautumisen määrää joten jos näet että harjoituksessa on jo 9 henkilöä täynnä niin älä ilmoittaudu vaan jää odottamaan jos vaikka joku peruu osallistumisensa.


Mikäli et pääsekään harjoituksiin ja olet ilmoittautunut niin peruthan ilmoittautumisesi jotta paikka vapautuu halukkaille.


Suomisport seurapalvelu toimii vain jäsenille ja ohjeet liittymiseen löydät kohdasta


Uusille liikkujille:

Meille saa edelleen tulla kokeilemaan pari kertaa veloituksetta mutta ette valitettavasti

pysty käyttämään järjestelmää ennen jäsenyyttä.

Joten ota yhteyttä etukäteen nyrkkeilyakatemia@gmail.com tai 0400 771540/Jukka

niin katsotaan mikä tilanne harjoituksissa on niin pääset kyllä kokeilemaan.


Alkeiskurssi:

Alkeiskurssimme alkaa 11.1.2021 ja rajoitusten ajan alkeiskurssi on pois järjestelmän varauskalenterista koska sielläkin ryhmäkoko täytyy rajoittaa. Alkeiskurssilaiset ovat etukäteen ilmoittautuneet kurssille ja heillä on varatut paikat koko kurssin ajan.


Covid - 19 ohjeistus:

Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireisen on hakeuduttava koronavirustestiin ja omaehtoiseen karanteeniin ohjeistuksen mukaisesti.


Kasvomaskia käytetään ennen ja jälkeen harrastustoiminnan, mikäli lähikontaktia ei voida välttää. Kasvomaskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.


Harrastustoimintaan kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: osallistujat, valmentajat, toimihenkilöt ja välttämättömät huoltajat.


Älä tule salille liian aikaisin vaan varaa juuri sen verran aikaa jotta ehdit laittamaan varusteet päälle.


Harrastustoimintaan osallistuvat menevät harrastustilaan, kun edelliset osallistujat ovat lopettaneet oman harrastustoimintansa ja poistuneet harrastustilasta. Oman harrastustoiminnan alkamista ei mennä odottamaan harrastustilaan.


Puku- ja pesuhuonetiloja ei käytetä tai niiden käyttö rajoittuu samaan harrastustoimintaan osallistuvien ryhmään kerrallaan.


Käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kädet pestään huolellisesti ennen ja jälkeen harrastustoiminnan. Käsidesiä on oltava saatavilla harrastustoiminnan aikana.


Suosittelemme käyttämään omia hanskoja, mikäli sinulla ei ole omia hanskoja voit myös

lainata seuralta.


Desinfioi aina käyttämäsi välineet harjoitusten jälkeen. Puhdistus välineet löytyvät salilta.


Harjoituksissa joissa on kiertoharjoittelua esim. Power Training, suosittelemme ohuiden harjoitteluhanskojen käyttöä. Näistä voit kysyä ohjeita valmentajilta.


Sali siivotaan aina päivän päätteeksi.


Hyviä harjoitushetkiä kaikille


Terveisin

Akatemian hallitus sekä valmentajat

177 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page